?loading?...
Kennis delen
is het nieuwe vermenigvuldigen
Gebruiken
Mooi startpunt voor verbetering van de begeleiding op het VO (HAVO/VWO)
12|04|2017 / GEESKE BOUWKNEGT -

Mooi dat ik nu (na jullie trainingsdag in Den Bosch) een bruikbaar begleidings- en evaluatieinstrument in handen heb. Middels een training van de leverancier hebben we maandag een nieuw startpunt gemaakt met het introduceren van het programma aan diverse docenten en mensen van het Zorgteam en management. Het gesprek is op gang en ik kan als begeleider gestructureerd aan de slag met de leerlingen, waardoor ze beter worden begeleid en er meer evaluatie plaatsvindt en wij vanuit het Zorgteam een beter beeld hebben van het proces bij elke individuele leerling! Fantastisch dat dit instrument is voortgekomen uit jullie Project!

Hartelijke groet,

Geeske Bouwknegt, logopedist/dyslexiespecialist/dyslexie-ICT-coach Talk2b Logopedie Akoepedie Dyslexie en werkzaam bij een VO-school in het Zorgteam

REACTIES

Wat een mooie complimenten Geeske. Hartelijk dank daarvoor. De uitdaging is om nu up to date te blijven. We hopen dat we hiervoor veel input en tips krijgen vanuit het werkveld. Handige instrumenten die lokaal ontwikkeld zijn delen we graag, zodat niet iedereen opnieuw het wiel hoeft uit te vinden. 

30|01|2018 / EDITH HAGEDOREN - WEBMASTER

Wat goed om te horen dat je zo enthousiaist bent! Ik vond de trainingsdag ook zeer de moeite waard. Bij de verening Impuls & woordbllind probeer ik meer mensen hierbij betrokken te krijgen zodat dit mooie initiatief blijft bestaan en groeien.

28|11|2017 / INGRID SCHORSCH - EINDGEBRUIKER
TERUG
START HIER!
AAN DE SLAG
HULPMIDDELEN
FORUM
BLOG
FAQ
KENNISCENTRA
PROFESSIONALS & LEVERANCIERS
HANDIGE LINKS

ZUYD
Expertise centrum Innovatieve Zorg en Technologie
Lectoraat Ondersteunende Technologie in de Zorg | Lectoraat Autonomie en Participatie

POSTBUS 550, 6400 AN Heerlen
Nieuw Eyckholt 300, 6419 DJ Heerlen
dyslexiehulpmiddelen@zuyd.nl

www.zuyd.nl
 - www.eizt.nl